Met Sinko Consultants als uw partner voor Project Management Services, heeft u toegang tot ervaren projectmanagers met een uitgebreide PM-portfolio. Ons hoofdkantoor in Nederland vormt het middelpunt van ons wereldwijde netwerk en onze klantgerichte teams.

Voor elk project is er geen standaardaanpak en door onze ervaring en marktkennis zijn wij als geen ander in staat om projecten succesvol te organiseren en met de juiste aanpak kunnen wij voor u de juiste strategie ontwikkelen wat zorgt voor een succesvolle project strategie en uitvoering.

We bieden de mogelijkheid om hoogwaardige projectteams samen te stellen die u helpen de totale technische en financiële controle over uw projecten te behouden, en om kostenoverschrijdingen te voorkomen zodat werkzaamheden binnen budget blijven.

Bij projecten zijn er vele uitdagingen die de projectwaarde kunnen beïnvloeden; dit kan het zijn het inkopen van materialen, optimaliseren van bestaande activa en het beheren van contracten.

Onze ervaren teams geven onze klanten toegang tot de tools en kennis om deze uitdagingen van de huidige energietransitie aan te gaan.

Sinko Consultants kan zorgdragen voor een gestructureerde PMC-organisatie, gebaseerd op een bewezen operationeel bedrijfsmodel, welke efficiënte en kosteneffectieve diensten kan aanbieden die elke stap in het project beheren zoals concept- en haalbaarheidsstudies, basisontwerp, FEED, detail engineering, inkoop, uitvoering en inbedrijfstelling.

Dit alles kunnen wij realiseren omdat wij de onderstaande ervaring en middelen in onze organisatie hebben gewaarborgd.

  • Ervaren personeel

  • Technische ervaring

  • Efficiënte personeelsbezetting tijdens alle projectfasen

  • Contracting, projectbeheersing en managementervaring

  • Interfacebeheer

  • State-of-the-art tools om projectoplevering te ondersteunen